Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

SNAPMAKER U1 VS CREALİTY Hİ COMBO

Snapmaker
3dprinter.58
Konuyu Açan
3dprinter.58
⚙️ Aktif Üye
26.03.26 21:10
8 Yanıt
68 Görüntülenme
0 Beğeni

Merhaba snapmaker in 18 saat de bastığı full tabla 30 tane şeyi creality hi combo 30 saat de basiyor ve snapmaker u1 279 gram harcarken creality hi combo 500 gram harcıyor bence çok fazla bir fark ve buna eklemek isterim ki 130 binlik H2c nin 8 saat de bastığı şeyi u1 5 saat de basiyor.u1 ile ilgili sorularınızı alabilirim

Yanıtlar 8

M

Evet diğer yazıcılar çok fazla filament harcıyor U1 filament tüketimi ve zaman kazandırması çok etkileyici baskı kalitesin iyi gördüm tüm tablayı doldurup baskı aldınız mı ?

0
3dprinter.58

@mert evet üst deki değerler dolu tabla değeri

30 adet sığıyor tablaya

0
Jakobiyan

O paraya 2 tane hi combo alınabiliyor ama. U1 güzel yazıcı ama abs basılmıyor galiba. U1in abs basılacak versiyonu gelirse p1s satıp almayı düşünüyorum

0
3dprinter.58

@Jakobiyan ABS de basılıyor tabiki üstünü kapatmak için bir aparat basmanız gerekiyor hatta şuan ben basıyorum bitince atarim

0
3dprinter.58

@Jakobiyan şuan başiyorlar sonucu burada paylaşacağım ve abs asa denemelerimide paylasacagim

0
Jakobiyan
3dprinter.58 kullanıcısına cevaben:
@Jakobiyan şuan başiyorlar sonucu burada paylaşacağım ve abs asa denemelerimide paylasacagim

ikea kabı ile basılıyor ama çok güvenli değil. Abs parçalar çok zor yapışıyor. Basımı zor. Ama basılabiliyorsa gayet fiyatına göre bambu laba göre gayet iyi fiyatta. Renkli basım pla petg için en iyisi

0
3dprinter.58

@Jakobiyan ben direk cam takilan bir model buldum onu basiyorum

1
Jakobiyan
3dprinter.58 kullanıcısına cevaben:
@Jakobiyan ben direk cam takilan bir model buldum onu basiyorum

Galiba cam için yeri hazırmış zaten. Basıp takabiliyorsan güzel

1