Snapmaker u1 kullanıyorum soru alabilirm

Snapmaker
3dprinter.58
Konuyu Açan
3dprinter.58
🏅 Destekçi
26.03.26 20:50
4 Yanıt
68 Görüntülenme
0 Beğeni
3D Yazıcı Modeli : Snapmaker U1

Snapmaker u1 ile ilgili tüm soruları yanıtlarım sorabilirsiniz kullanıyorum yaziciyi

Yanıtlar 4

E

Bende aldım bu makineden ogrenmeye çalışıyorum daha öncesinde hiç bir tecrübem yok dün test baskısını aldım kurulum sonrası makine nasıl kapanır diye 1 saat uğraştım en son salterden kapattım konuyla ilgili hiç bir bilgim yok anlayacağınız yardım ederseniz sevinirim sormak istedigim çok soru var _emre_ozgur_ Instagram hesabımdan bana ulaşırsanız çok sevinirim ticari bir amaçla almadım makineyi ...

1
ArthurvMorgan

Abs, asa gibi endüstriyel flamentleri güzel basabiliyor mu snapmaker u1? Üstü açık ama insanlar ikea'dan kova alıp kapatıyorlar üstüne. Sağlıklı oluyor mu bu?

0
3dprinter.58

@ArthurvMorgan merhaba bugün kapatma parçasını son parçasını basiyorum ama kova ile değil cam ile kapatacağım makerword de modeli var

1
Bektassaka
ArthurvMorgan kullanıcısına cevaben:
Abs, asa gibi endüstriyel flamentleri güzel basabiliyor mu snapmaker u1? Üstü açık ama insanlar ikea'dan kova alıp kapatıyorlar üstüne. Sağlıklı oluyor mu bu?

Ben hafta sonu belirtilen  ürünü aldım. Çok sağlıklı değil açıkcası. Sabit değil. Sıfıra sıfır uyumlu da değil.

1