Snapmaker U1 Detaylı İnceleme

Snapmaker
erolblt
Konuyu Açan
erolblt
Moderatör
🧠 Rehber
07.03.26 20:15
5 Yanıt
161 Görüntülenme
3 Beğeni

3D Yazıcı Türkiye YouTube kanalında Snapmaker U1 için kapsamlı bir inceleme videosu yayınlanmış. Videoda yazıcı sadece teknik özellikler açısından ele alınmakla kalmıyor, gerçek baskı testleri yapılarak makinenin sınırları zorlanıyor. Çok renkli baskı performansı, SnapSwap sistemi, hız ve kalite dengesi gibi konular derinlemesine inceleniyor. Satın alma düşünceniz varsa videoyu izleyerek hem artıları hem eksileri ilk elden görebilir, daha bilinçli bir karar verebilirsiniz.

Yanıtlar 5

G

Bilgilendirme için teşekkürler. Detaylı bir video olmuş zaman ve Filament açısından almak gerekiyor artık fiyatı da çok pahalı değil bakınca

0
C
gulayky kullanıcısına cevaben:
Bilgilendirme için teşekkürler. Detaylı bir video olmuş zaman ve Filament açısından almak gerekiyor artık fiyatı da çok pahalı değil bakınca
Videodaki le aynı anda kullanmaya başlamıştım. Çoklu baskılarda tut uzun süreçlere kadar denedim ve çok iyi sonuçlar aldım. Kötü yanlarıda var tabi ama onlarda yazılımsal sadece.  gulayky:

0
G
@CKLasT yazılımsal olarak ne gibi bir sorunla karşılaştınız ki ?
0
C
gulayky kullanıcısına cevaben:
@CKLasT yazılımsal olarak ne gibi bir sorunla karşılaştınız ki ?

1. Kamera izleme  diğer makinalara göre FPS si düşük

2. Çoklu cisimlerde birimi iptal etmek için daha detaylı yok.  Ama bir kaç tane yöntemi sonradan öğrendim. 

0
G
CKLasT kullanıcısına cevaben:
1. Kamera izleme  diğer makinalara göre FPS si düşük2. Çoklu cisimlerde birimi iptal etmek için daha detaylı yok.  Ama bir kaç tane yöntemi sonradan öğrendim.

kamera şu an için çok önemli görmüyorum zamanla iyileştirebilirler ama baskı teknolojisi sayesinde artık çok fazla gündem olmaya başladı durmadan karşıma U1 çıkıyor önceden Bambu Lab çıkardı.

Çoklu cisimleri nasıl iptal ediyorsunuz yöntemlerini paylaşırsanız belki bizde alırsak bir tane aklımızda bulunsun.

0