Katman çizgili görüntü elbette hoşuma gitmediği için ben de bulanık kaplama olayını denemek istedim. Genel olarak sonuçtan memnun kaldım fakat süreyi 2 saat daha uzatıp 5.30 saate çıkardı. Benim modelde rahat 2 saat attı yani. Değer mi derseniz değerdi çünkü benim için önemli birine gidecekti. Dış duvar, iç duvar hızını bile azalttım bir tık ama bu başka bir konu.
Dipnot 1: Kimi yerlerde minimal de olsa nozulu yıprattığı söylenmiş sürekli kullanımda.
Dipnot 2: Ben standart ayar seçtiğim için aslında görünmeyecek ama makinenin mantığına göre dış duvar olan yerlere de fuzy attığı için süre uzadı. Aşağıda nesneye tıklayıp resmini eklediğim yerden boyama ile dış duvarın tamamı yerine istediğiniz yerlere fuzy yapsın diye ayarlama yapabiliyorsunuz. Benim aklıma gelmemişti yaparken. Kutunun iç bölümü çok önemli olmayacağı için 1 saat vakit kazanırdım rahat.
Dipnot3: Bambu studio slicer'da Diğer sekmesinden bulanık kaplama / fuzy skin kısmını bularak etkinleştirebilirsiniz. Benim ayarlarımı da resim olarak ekledim.
Dipnot 4: Modeli Makerworld sitesinden modeli hazır olarak aldım. İsteyenler için Makerworld Linki