Genel Tartışma
Bektassaka
Konuyu Açan
Bektassaka
🏅 Destekçi
03.03.2026 23:32
5 Yanıt
30 Görüntülenme

Dostlar selam

200cmx220 cm boyutunda baskı alabilecek var mı ? Böyle bir makine varmı bilmiyorum ama varsa güzel para kazandırabilir

Yanıtlar 5

erolblt
Bence parçalı baskı alınıp sonradan birleştirilebilir, o boyutlarda bir makine bulmak gerçekten çok zor.
0

Benim mankine

300x300x300

K1 Max. 

Detay verirseniz bende bilgi almak isterim. 

NOT : henüz ilk makinem deneyimim fazla yok. Ancak .STL dosyası formatını zaten belirtilen ölçülerde basabilirim.

1
ArthurvMorgan

@MTurkmen Sizin yazıcınız 30 x 30 x 30 cm. @Bektassaka 2 metrelerden bahsediyor. Yeni makineniz hayırlı olsun bu arada. Stl de basabilirsiniz, .3mf de basabilirsiniz. .3mf model dosyası haricinde yazıcı ayarlarını da içeren dosya. Hatta step dosya da kullanabilirsiniz ama ben pek kullanan görmedim. 

0
ArthurvMorgan kullanıcısına cevaben:
@MTurkmen Sizin yazıcınız 30 x 30 x 30 cm. @Bektassaka 2 metrelerden bahsediyor. Yeni makineniz hayırlı olsun bu arada. Stl de basabilirsiniz, .3mf de basabilirsiniz. .3mf model dosyası haricinde yazı...
ArthurvMorgan:

@MTurkmen Sizin yazıcınız 30 x 30 x 30 cm. @Bektassaka 2 metrelerden bahsediyor. Yeni makineniz hayırlı olsun bu arada. Stl de basabilirsiniz, .3mf de basabilirsiniz. .3mf model dosyası haricinde yazı...

çok özür. Ben yanlış anlamışım.:)

0
ArthurvMorgan
MTurkmen kullanıcısına cevaben:
ArthurvMorgan:@MTurkmen Sizin yazıcınız 30 x 30 x 30 cm. @Bektassaka 2 metrelerden bahsediyor. Yeni makineniz hayırlı olsun bu arada. Stl de basabilirsiniz, .3mf de basabilirsiniz. .3mf model dosyası ...
MTurkmen:
ArthurvMorgan:@MTurkmen Sizin yazıcınız 30 x 30 x 30 cm. @Bektassaka 2 metrelerden bahsediyor. Yeni makineniz hayırlı olsun bu arada. Stl de basabilirsiniz, .3mf de basabilirsiniz. .3mf model dosyası ...

Estafurlah, hepimiz öğreniyoruz. Ben de alalı makineyi 1 hafta oldu. Burası da olmasa makineyle birbirimize bakarız. 😂

1