Merhaba,
Atık Filamentler için bir çalışma yapan oldu mu ? bir kaç firma görmüştüm ve duymuştum 10kg atık filamente 2-3 kilo filament veriliyor vb. sizlerin bildiği/denediği firma var mıdır ?
ATIK FİLAMENT
Yanıtlar 13
@Bektassaka Atık filamentleri ben direkt çöpe atıyorum, ama böyle bir şey varsa değerlendirmek lazım.
Polyture3D firması atık dönüşümüyle ilgili bir çalışma yapmıştı ve bildiğim kadarıyla şu anda atık toplamaya da devam ediyor. Web sitelerinde bununla ilgili açıklamalar yer alıyordu, ancak tam olarak hangi şartlarda toplama yaptıklarını bilmiyorum.
@erolblt bende bugün bir site daha buldum onlara gönderiyormuşsunuz onlarda size puan tanımlıyorlarmış o puanla da geri dönüşüm ile ürettikleri filamentlerden alım yapabilirmişsin. Ama öncesin de normal bir alışveriş yapıp aktif müşteri olma şartı koşuyor
@yucakcraft3d atma bence, en kötü bir kalıp ile renkli anahtarlık mumluk vs yaparsın eritip
@Bektassaka Onu da düşündüm, fakat biraz araştırdım karşıma çıkan silikon kalıplar tasarım ve şekil olarak hoşuma gitmedi 😃
@yucakcraft3d @Bektassaka @erolblt baya şanslıyım bence biraz önce adam istedi kargoya verdim kg sini 150 den
@3dprinter.58 hangi firmaya verdiniz biraz bilgi verir misiniz. Fiyat olarak çok iyi bence atık için.
@3dprinter.58 İnternet sitesi veya sosyal medya hesapları varsa ilebilir misin?
@3dprinter.58 İnternet sitesi veya sosyal medya hesapları varsa ilebilir misin?
@Bektassaka @yucakcraft3d firima değil kendi sabunların üreten bir girişimci yazdı
@3dprinter.58 eğer senin için sorun olmayacaksa o kişiye bizden de bahsedebilirsin. Yada kendi adıma söyleyim :) ben 100 TL ye sana vereyim 50 de sen kazanıp 150 TL ye sen sat :)
@3dprinter.58 iyi denk gelmiş yoksa o fiyata vermek zor olurdu.