clicker, anahtarlık halkası vb.

Genel Tartışma
yldrm3dcraft
Konuyu Açan
yldrm3dcraft
🔧 Teknisyen
09.01.26 16:26
15 Yanıt
709 Görüntülenme
1 Beğeni

clicker anahtarlık halkaları ürün ambalajları gibi şeylerin termininde kullandığınız uygun siteleri paylaşırmısınız 

Yanıtlar 31

Sayfa 2 / 3
yldrm3dcraft

Öyle yada böyle bir yolunu bulmamız lazım o zman :)

0
yldrm3dcraft

Hatta en mantıklısı bir iki ay sonrasına kadar topluluktan kaç kişi clicker işine girecek konu açarız kaçar adet alacaklar konuşuruz tüm ihtiyaç toplamı kadar bulduğumuz yerlere yazarak fiyat teklifi alırız @erolblt aracılığı ile

0
Bektassaka

eski hurda klavye toplamak çok daha uygun maliyetli olabilir click için. sadece bir tavsiye :)

0
yldrm3dcraft

@Bektassaka aşırı mantıklıı :)))

0
Bektassaka

@yldrm3dcraft :)

0
A

Anahtarlık zinciri ,halkası ve clickker için toplu fiyat gorusebildiniz mi acaba@erolblt 

0
yldrm3dcraft

@Arzuekinci59 ön sipariş olarak sipariş vermek isterseniz instagramda dsgstore diye bir sayfa var 1000 adet altına 5 1000 adet üstüne 4 lira fiyat veriyor fakat ön sipariş olarak alabiliyorsunuz yani 1,5-2 ay beklersiniz 

ama ben beklmem derseniz aşağıdaki sitede adet fiyat 9,5 100 adet alırsanız 8,5 a düşüyor 

https://robomer.com/mekanik-klavye-switch-mavi-clicker-switch?Adetler=1-Adet

0
erolblt

@Arzuekinci59 bir yer ile görüştüm shopier mağazasını kapatmış tekrar açacak açınca bilgi vereceğim oranın fiyatları çok uygun ve toptan diyebilirim.

0
A

@erolblt çok teşekkür ederim haber bekliyorum sizden 

0
T

merhaba konyada nerden temin ettiniz acaba @Emresoft

0
A

@yldrm3dcraft DSG store ile iletişime geçerim acil  değil çok fazla yapmak isteğim şey var bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

0
yldrm3dcraft

@Arzuekinci59 rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

0
Jakobiyan

Antalya içi veya uygun bir site varsa ortak alım yapabiliriz

0
R

Ankarada yaşayanlar için suluhanda ezme zincirli anahtralık 1 torbası 750 tl demişler bir arkadaşım söylemişti o da aynı işi yapıyor

0
yldrm3dcraft
rubbiye kullanıcısına cevaben:
Ankarada yaşayanlar için suluhanda ezme zincirli anahtralık 1 torbası 750 tl demişler bir arkadaşım söylemişti o da aynı işi yapıyor
rubbiye:

peki torba kaçlı bilginiz varmı

1