clicker, anahtarlık halkası vb.

Genel Tartışma
yldrm3dcraft
Konuyu Açan
yldrm3dcraft
⚙️ Aktif Üye
09.01.2026 16:26
11 Yanıt
436 Görüntülenme

clicker anahtarlık halkaları ürün ambalajları gibi şeylerin termininde kullandığınız uygun siteleri paylaşırmısınız 

Yanıtlar 31

Sayfa 2 / 2

Anahtarlık zinciri ,halkası ve clickker için toplu fiyat gorusebildiniz mi acaba@erolblt 

0
yldrm3dcraft

@Arzuekinci59 ön sipariş olarak sipariş vermek isterseniz instagramda dsgstore diye bir sayfa var 1000 adet altına 5 1000 adet üstüne 4 lira fiyat veriyor fakat ön sipariş olarak alabiliyorsunuz yani 1,5-2 ay beklersiniz 

ama ben beklmem derseniz aşağıdaki sitede adet fiyat 9,5 100 adet alırsanız 8,5 a düşüyor 

https://robomer.com/mekanik-klavye-switch-mavi-clicker-switch?Adetler=1-Adet

0
erolblt

@Arzuekinci59 bir yer ile görüştüm shopier mağazasını kapatmış tekrar açacak açınca bilgi vereceğim oranın fiyatları çok uygun ve toptan diyebilirim.

0

@erolblt çok teşekkür ederim haber bekliyorum sizden 

0

merhaba konyada nerden temin ettiniz acaba @Emresoft

0

@yldrm3dcraft DSG store ile iletişime geçerim acil  değil çok fazla yapmak isteğim şey var bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

0
yldrm3dcraft

@Arzuekinci59 rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

0
Jakobiyan

Antalya içi veya uygun bir site varsa ortak alım yapabiliriz

0

Ankarada yaşayanlar için suluhanda ezme zincirli anahtralık 1 torbası 750 tl demişler bir arkadaşım söylemişti o da aynı işi yapıyor

0
yldrm3dcraft
rubbiye kullanıcısına cevaben:
Ankarada yaşayanlar için suluhanda ezme zincirli anahtralık 1 torbası 750 tl demişler bir arkadaşım söylemişti o da aynı işi yapıyor
rubbiye:

peki torba kaçlı bilginiz varmı

1

@yldrm3dcraft  1000 li diye biliyorum

1