Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

3d yazıcı sitesi yaptım öneri

Genel Tartışma
Mehmet3d
Konuyu Açan
Mehmet3d
🥉 İlk Adım
01.04.26 00:36
6 Yanıt
60 Görüntülenme
0 Beğeni

Merhaba Kendi Yapmış Olduğum bir 3d yazıcı sitesi var bu siteyi 10 üzerinden puanlamanızı ve hataları önerilerini bekliyorum :)

Link:Printylix

Yanıtlar 6

M

Siteyi inceledim ama fazla bir içerik bulamadım tam olarak içeriği ne olacak ? 

0
yldrm3dcraft
Epey gibi bir karşılaştırma sitesi oluşturmak istiyorsan detaylı teknik özellikleri eklemen birden fazla ürün seçip yan yana teknolojilerini karşılaştıracağın bir arayüz oluşturmalısın
0
Jakobiyan

Yaptığımız ürünleri paylaşabilecek bir yer çok yok, instagram vb yerler dışında. Baskı aldığımız şeyleri bu sitede veya sizin site de paylaşalım.

0
Kadir3D

daha çok geliştirilmeli  yazıcı alacak ve yazıcı hakkında bilgisi olmayan birisi için yetersiz kalır

0
Mehmet3d

bu daha beta hali önerilere göre daha geliştiricem ama fotoğraf-video paylaşmak için gidip cloudflare e bağlamam gerek daha şuan .vercel.app domain olduğu için yapamam ama bir yol deniyicem bu önerileri göze alarak siteyi biraz daha geliştiricem önerileriniz için teşekkürler:)

0
Mehmet3d

evet galeri ekledim herkes fotoğraf,blog ve forum da şeyler paylaşabiliyo 

ve kayıt ol giriş yap yerlerinde direk html değil css de koydum daha gğüzrel oldu bi kayıt olup forumda galeride fln foto paylaşabilirsiniz am foto linkli olmalı şuan param olmadığı için sunucu ve depolama alamıyorum maalesef özr dilerim:(

0