Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

Siteye Video Yükleme Özelliği Aktif Edildi! 🎬

Genel Tartışma
erolblt
Konuyu Açan
erolblt
Moderatör
🧠 Rehber
29.03.26 14:45
6 Yanıt
48 Görüntülenme
2 Beğeni

Merhaba 3D Printer Destek Topluluğu!

Uzun süredir beklenen video yükleme özelliği artık aktif! Artık forum konularınıza doğrudan video ekleyebilirsiniz.

Ne işe yarar?

• Yazıcı arızalarınızı video ile göstererek daha hızlı çözüm alabilirsiniz
  • Baskı sorunlarınızı (katman kayması, yapışmama vb.) görsel olarak paylaşabilirsiniz
  • Başarılı baskılarınızı ve projelerinizi videolu olarak sergileyebilirsiniz
  • Ayar ve kalibrasyon süreçlerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz

Nasıl kullanılır?

Konu açarken veya yorum yaparken editördeki video yükleme butonuna tıklayarak videonuzu ekleyebilirsiniz.

⚠️ Lütfen dikkat:

• Maksimum video boyutu 100 MB ile sınırlıdır
  • Videoyu yüklemeden önce sıkıştırmanızı öneririz (CapCut, HandBrake vb. ücretsiz araçlar kullanabilirsiniz)
  • Konu ile ilgili videolar paylaşınız
  • Telif hakkı olan içerikler paylaşılmamalıdır

Bu özelliği nasıl buluyorsunuz? Görüş ve önerilerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz! 👇

Yanıtlar 6

HectorSalamanca

Yapılan en iyi geliştirmelerden biri olduğunu söyleyebilirim. Bu sayede sorunlar daha net bir şekilde belirtilebilecek ve çözüm süreleri kısalacaktır.

1
yucakcraft3d

En güzel yenilik olmuş diyebilirim.

0
doruk

Çok mantıklı olmuş. Olması gereken özellik elmiş.

0
ArthurvMorgan

Çok güzel bir yenilik olmuş. Emeğinize sağlık. İnstagram'da da mesajınızı gördüm hocam ama o an müsait değildim. 

Youtube videolarını link olarak verince mesajın içinde oynatılabiliyor muydu bilmiyorum ama o özellik güzel. Daha doğrusu youtube linki verip mesaj içinde oynatmak mı site içinde daha kârlı yoksa videyu buraya yüklemek mi daha karlı olur bilmiyorum sitenin seo görünürlüğü ya da server kapasitesi açısından. Aklımda deli sorular. Emeğinize sağlık  

1
erolblt
ArthurvMorgan kullanıcısına cevaben:
Çok güzel bir yenilik olmuş. Emeğinize sağlık. İnstagram'da da mesajınızı gördüm hocam ama o an müsait değildim. Youtube videolarını link olarak verince mesajın içinde oynatılabiliyor muydu bilmiyorum...

Youtube videolarını da ekleyebiliyorsunuz. 

Kare içine aldığınız alana tıklayarak YouTube video linkini ekleyebilir ve videonun ön izlemesini site üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

Daha önce kullanıcıların videoyu önce YouTube’a yükleyip ardından buraya eklemesi gerekiyordu. Bu süreç hem zaman alıcıydı hem de video olmadan sorunu anlatmak zorlaşabiliyordu. Bu nedenle bu özelliği geliştirdik.

Sunucu tarafında da oldukça sağlam bir altyapı kurduk ve arka planda geliştirmeler yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte mobil tarafını da geliştirmeyi planlıyorum.

Topluluktan gördüğümüz destek bizi motive ediyor. Bu projeyi daha iyi bir noktaya taşımak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Her zaman önerilerinize açığım; çünkü burası sizlerin deneyimleriyle şekilleniyor.

0
erolblt

Video yükleme özelliğini yalnızca sorunlarınızı anlatmak için değil, aynı zamanda deneyimlerinizi paylaşmak veya geliştirdiğiniz projeleri tanıtmak için de kullanabilirsiniz.

İstediğiniz şekilde değerlendirebilir, hem konu açarken hem de mesaj yazarken videolarınızı ekleyebilirsiniz.

0