Bambu Lab A1 e sahibim ve tek renk basabiliyorum. Bastığım ürünleri boyamak istiyorum fakat hem fiyat olarak hem de performans olarak ne kullanacağımı bilmiyorum. Acaba f/p olarak en iyi boya tercihim ne olur ?
instagramda araştırma yapar isen akrilik polimer boyalar oluyor 6ml kaplarda toplu satıyorlar daha uyguna getirmek istersen chat gptden formülünü öğrenebilirsin
Ben aşağıda linkini verdiğim akrilik boyadan aldım. Hala kullanıyorum. Memnunum. Fiyatı şu an artmış. Ben 324 TL'ye almıştım. Daha sonra 275 TL'ye kadar düşmüştü. Tercih sizin.
instagramda araştırma yapar isen akrilik polimer boyalar oluyor 6ml kaplarda toplu satıyorlar daha uyguna getirmek istersen chat gptden formülünü öğrenebilirsin
Çok teşekkür ederim bana fikrin sayesinde çok yardımcı oldun.
Merhaba,Ben aşağıda linkini verdiğim akrilik boyadan aldım. Hala kullanıyorum. Memnunum. Fiyatı şu an artmış. Ben 324 TL'ye almıştım. Daha sonra 275 TL'ye kadar düşmüştü. Tercih sizin.https://www.tren...
Çok teşekkür ederim yakın zamanda alıp deneyeceğim. Umarım istediğim şekilde boyayabilirim
Sitemizde temel fonksiyonları sağlamak ve deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Onayınız halinde, kullanım analizi ve reklam faaliyetleri için üçüncü taraf çerezler de aktif edilecektir.