Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

Maliyet Hesaplama Alanında Yeni Güncellemeler

Genel Tartışma
erolblt
Konuyu Açan
erolblt
Moderatör
🧠 Rehber
26.03.26 13:19
5 Yanıt
79 Görüntülenme
1 Beğeni

Maliyet hesaplama alanında yeni güncellemeler yaptım ve birçok yazıcı modelinin verisini de ekledim. İsterseniz bu verileri değiştirebilir, kendinize göre düzenleyebilirsiniz (opsiyoneldir).

Maliyet hesaplama bölümünde, baskınızın satış fiyatını KDV dahil olarak girdiğinizde; o baskıdan ne kadar kâr edeceğinizi ve ne kadar KDV (vergi) ödeyeceğinizi kolayca görebilirsinizyrıca anahtarlık gibi küçük gramajlı işler yapanlar için, hesaplama sırasında 1 kg’dan kaç adet ürün çıkacağını da hesaplayabiliyoruz.

Geliştirmeye devam ediyoruz. Eğer sizin de öneri ve tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle değerlendirebiliriz. Bu geliştirmeleri sizlerden gelen geri bildirimler sayesinde yaptık.

Teşekkür ederim.

Yanıtlar 5

yucakcraft3d

Kâr zarar hesabı yapmak için yeni güncelleme çok iyi olmuş, ellerinize sağlık.

1
Kadir3D

Emeğinize sağlık çok güzel olmuş

1
Jakobiyan

Elektrik watt değerleri doğru mu, Ben p1s için 120-150 watt ortalama değer biliyorum. Ama peek değerleri fazla olduğu için kendim maaliyet hesaplarken 300 yazıyorum. Sitede 70w alıyor

1
erolblt
Jakobiyan kullanıcısına cevaben:
Elektrik watt değerleri doğru mu, Ben p1s için 120-150 watt ortalama değer biliyorum. Ama peek değerleri fazla olduğu için kendim maaliyet hesaplarken 300 yazıyorum. Sitede 70w alıyor

Dikkatiniz için teşekkür ederim. Gerekli düzenlemeleri yaptım. Normal kullanımda yaklaşık 120 watt civarında güç çekiyor. Sitede yer alan değerler opsiyoneldir; dilediğiniz gibi değiştirilebilmektedir. Hesaplamayı maksimum değer üzerinden yapmak her zaman daha mantıklıdır. Bu açıdan doğru yapıyorsunuz.

1
Jakobiyan
erolblt kullanıcısına cevaben:
Dikkatiniz için teşekkür ederim. Gerekli düzenlemeleri yaptım. Normal kullanımda yaklaşık 120 watt civarında güç çekiyor. Sitede yer alan değerler opsiyoneldir; dilediğiniz gibi değiştirilebilmektedir...

Filament ve watt değerlerini gözükenden fazla girmek en iyisi zaten. Sadece kendi programımla karşılaştırdığımda fark gördüm. Cevap için teşekkürler

0