Genel Tartışma
O
Konuyu Açan
Oguzatis77
🥉 İlk Adım
24.03.26 10:12
1 Yanıt
5 Görüntülenme
0 Beğeni

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin. Bilgisayardan az çok anlıyorum bilgisayar mezunuyum. Şuan orta klasman bir bilgisayarım var. Yazıcı alıp baskı yapmayı düşünüyorum  keyfi düşünüyorum ilk etapta para kazanmak gibi niyetim yok. Kendimi geliştirmek ve eğlenmek istiyorum.  Bana önerebileceğiniz kullanımı kolay pratik ve güzel bir yazıcı ne olabilir  fiyat performansı göz önünde bulundurarak . Teşekkür ederim iyi çalışmalar .

Yanıtlar 1

doruk

Merhaba, aramıza hoş geldiniz!

Başlangıç için genellikle Bambu Lab A1 tercih ediliyor. Kullanım kolaylığı ve popülerliği sayesinde en çok önerilen modellerden biri. Combo versiyonu genellikle 20–25 bin TL aralığında bulunuyor.

Alternatif olarak Creality Hi Combo modelini de değerlendirebilirsiniz. Fiyatı yaklaşık 20 bin TL civarında ve özellik açısından A1’e oldukça yakın.

Her iki model de kullanım kolaylığıyla yeni başlayanlar için oldukça uygun. Ayrıca çoklu baskı imkânı sunmaları büyük bir avantaj. Bu nedenle birçok kullanıcı Bambu Lab A1 modelini ticari amaçla ve seri üretimde de tercih ediyor.

Kısacası, başlangıç için bu iki modeli rahatlıkla önerebilirim.

0