Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

Arduino ile 3D Yazıcı Projeleri Yapanlar Var mı?

Genel Tartışma
erolblt
Konuyu Açan
erolblt
Moderatör
🧠 Rehber
21.03.26 21:09
11 Yanıt
99 Görüntülenme
0 Beğeni

Aramızda Arduino ile proje yapan var mı merak ettim. 3D yazıcılarla zaten iç içe bir konu — RAMPS kartları, filament sensörleri, enclosure sıcaklık kontrolü hep Arduino işi.

Siteye bu konuyla ilgili ayrı bir kategori açmayı, rehber içerikler üretmeyi düşünüyoruz. Ama önce sizin ilginizi ölçmek istedik.

Uğraşıyorsanız ne yaptığınızı yazın, merak ediyorsanız onu da belirtin. Yorumlarınıza göre şekillendireceğiz. 

Yanıtlar 11

ArthurvMorgan

Benim ilerde yapqcağım şeyler var. Ben okurum. Gerekli yerde bilgim dahilinde katkı da yaparım. 

0
erolblt
ArthurvMorgan kullanıcısına cevaben:
Benim ilerde yapqcağım şeyler var. Ben okurum. Gerekli yerde bilgim dahilinde katkı da yaparım.

Arduino setiniz filan var mı ? Elimde bir kaç set var eğer başka ilgilenmek isteyen ve bilgi paylaşımı yapacak arkadaşalarda olursa hediye edebilirim.

0
ArthurvMorgan
erolblt kullanıcısına cevaben:
Arduino setiniz filan var mı ? Elimde bir kaç set var eğer başka ilgilenmek isteyen ve bilgi paylaşımı yapacak arkadaşalarda olursa hediye edebilirim.

Bende set yok fakat denemeler yapmak isteyen arkadaşlar için olsun öncelik. Benim hevesimi aldığım şeyler. 

0
HectorSalamanca

Merhabalar,

Ben de arduino ile rc tekne yapmıştım. Tekne modelini hazır buldum. Elimdeki malzemelere göre modelde değişiklikler yaptım. 

Devre kartını EasyEDA'dan tasarlayıp asitle bakırı çözerek elde ettim. Hem teknem oldu hem gerçekten önemli bilgiler edindim. Teknik verilerin bir yere kadar götürdüğünü anladım. Bu sebeple herkesin yeni projelerle deneyim kazanmasını öneririm. 

Şanslı-S (1).jpeg
Şanslı-S (1).jpeg
269,68 KB
2
METE

RC Araçlar - İş Makineleri ve ESP32 ile  Ev Otomasyon , BLE HID , USB HID Cihazlar yapıyorum,

Ayrıca CNC ile PCB Kazıma , delme ve kesme işlemleri yaparak kendi PCB kartımı  yapıyorum instagram adresimden inceleyebilirsiniz.

1
Jakobiyan

Arduino ile çarpışan araba yapmıştık, şimdi de uzaktan kumandalı mustang yapıcaz, illa makerworld de görmüşsünüzdür rc mustang diye geçiyor. Ama aklımda akıllı ledler yapmakta var

1
doruk

Bende ilgilendim bir ara hobi olarak eğer yapılacak bir şey olursa el atmaya çalışırım. Robotik kol, akıllı ev otomasyonu gibi bir ara uğraştıydım.

1
yldrm3dcraft

Ben düşünüyorum hatta birazda esp01 ile düşünüyorum akıllı ev projeleri veyahut arduino ile steam sound bax gibi projeler biraz sadece vakit ayırmam gerekli diye düşünüyorum 😅

0
ArthurvMorgan
yldrm3dcraft kullanıcısına cevaben:
Ben düşünüyorum hatta birazda esp01 ile düşünüyorum akıllı ev projeleri veyahut arduino ile steam sound bax gibi projeler biraz sadece vakit ayırmam gerekli diye düşünüyorum 😅
Artık en azından wifi ile kontrol olsun istiyor insan en azından. Ardunio ike niraz alıştırma yapıp esp'ye geçiş en güzeli. 😂
1
yldrm3dcraft
bu tarz projelerle daha önce çok ilgilenirdim önceden fakat yazıcım olmadığından açık sistem yapardım belki o zamandan yazıcım olsa ticaretine girmiş olurdum şuana dek :D
0
erolblt

Geri dönüşleriniz teşekkür ederim bununla ilgili de bir çalışma yapacağız.

0