Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet
Genel Tartışma
Jakobiyan
Konuyu Açan
Jakobiyan
⚙️ Aktif Üye
13.03.26 03:40
9 Yanıt
128 Görüntülenme
1 Beğeni

Clickerleri nereden alıyorsunuz. Antalya da alım yapabileceğim bir yer bulamadım. İnternette en düşük 6,40 tlye buldum. İyi mi bilmiyorum

Yanıtlar 9

yucakcraft3d

Ben intagram üzerinden 3D Tedarik diye bir sayfadan almıştım, linkini bırakıyorum buraya 3dtedarik

100 adet alımda tanesi 5₺ + KDV diyordu, fatura istemedim o yüzden KDV'yi düştü, kargo dahil 710 ₺ vermiştim. 

2
doruk

@Jakobiyan robomer firmasına da bakabilirsiniz.

2
Jakobiyan
yucakcraft3d kullanıcısına cevaben:
Ben intagram üzerinden 3D Tedarik diye bir sayfadan almıştım, linkini bırakıyorum buraya 3dtedarik100 adet alımda tanesi 5₺ + KDV diyordu, fatura istemedim o yüzden KDV'yi düştü, kargo dahil 710 ₺ ver...

%20 nin hepsini mi düştü yoksa belli bir yüzde mi düştü

0
Jakobiyan
doruk kullanıcısına cevaben:
@Jakobiyan robomer firmasına da bakabilirsiniz.

https://www.3dprintpazar.com/urun/klicker-klavye-tusu-100-adet/ 

burada 4,5 tlye buldum, 300 tane alırsan 4,2 tl iyi mi bilemedim

0
doruk
Jakobiyan kullanıcısına cevaben:
https://www.3dprintpazar.com/urun/klicker-klavye-tusu-100-adet/ burada 4,5 tlye buldum, 300 tane alırsan 4,2 tl iyi mi bilemedim
Burası da iyiymiş hocam.
0
yucakcraft3d
Jakobiyan kullanıcısına cevaben:
%20 nin hepsini mi düştü yoksa belli bir yüzde mi düştü

Tamamını düştüler, bu arada ödediğim para 610₺, yanlış yazmışım kusura bakma, 100 adet almıştım 5x100 = 500₺ + 110₺ kargo, toplam 610₺ ödedim. 

1
yucakcraft3d

Bir de mavi switch satan bütün satıcılar KDV hariç olarak fiyat yazıyorlar, sebebini bilmiyorum ama satın alırken dikkatli olmak gerekiyor. 

0
Jakobiyan

Estağfurullah, anlamıştım zaten kargo olduğunu. En az 1500 2k olsun öyle ücretsiz diyorlar. Kdv hariç diye yazıyor belki fiyat ucuz gözüksün diyedir bilmiyorum. Şuan biri ile görüşüyorum 4tl den verecek galiba. Almak isteyen varsa bana mesaj atsın. Konuştuğum kişi verirse iletişime geçerim. 

0