Kategoriler / Zaxe / Konu

Tou tv Zaxe firması röportajı

Zaxe
ArthurvMorgan
Konuyu Açan
ArthurvMorgan
⚙️ Aktif Üye
04.03.26 23:15
4 Yanıt
68 Görüntülenme
0 Beğeni

Zaxe firması Tou tv youtube kanalına konuk olmuş, paylaşmak istedim. İzlemek isteyenler için link: Tou tv Zaxe firması röportajı

Yanıtlar 4

doruk

Umarız böyle üreticiler daha da artar. Ancak biz kullanıcılar için en önemli konu aslında fiyat. Yerli bir ürün olmasına rağmen fiyatı diğer ürünlere göre biraz pahalı geliyor. Bence asıl çözmeleri gereken konu da bu. Yedek parça tarafında da biraz daha makul fiyatlar olması iyi olur.

Henüz çok yaygın değil ama neden bir yerli firma daha da büyümesin. Yine de öncelik, dediğim gibi, biz kullanıcıların cebine uygun olması.

Genel olarak yazıcı güzel duruyor. Ancak tek filamentle beslenen bir model için bu fiyatlarda, daha makul rakipleri varken biraz zorlanacak gibi görünüyor. Belki zamanla fiyatlar daha iyi seviyelere gelir ve bizleri sevindirirler.

Başarıları daim olsun.

1
ArthurvMorgan
doruk kullanıcısına cevaben:
Umarız böyle üreticiler daha da artar. Ancak biz kullanıcılar için en önemli konu aslında fiyat. Yerli bir ürün olmasına rağmen fiyatı diğer ürünlere göre biraz pahalı geliyor. Bence asıl çözmeleri ge...
doruk:
Umarız böyle üreticiler daha da artar. Ancak biz kullanıcılar için en önemli konu aslında fiyat. Yerli bir ürün olmasına rağmen fiyatı diğer ürünlere göre biraz pahalı geliyor. Bence asıl çözmeleri ge...

Bence de fiyat konusunu çözmeleri gerekiyor fakat üretim süreçlerini, rekabet şartlarını düşününce kıyamıyor insan. 😂 İlerde sanayi mahallesindeki showroomlarına uğrayacağım. 

0
erolblt

Güzel bir yayın olmuş. Yerli bir firmanın böyle güzel bir kanalda ürününü samimi bir şekilde tanıtması, alacak arkadaşlar için de bir güven duygusu oluşturmuştur diye düşünüyorum. @ArthurvMorgan  ben de zaman bulabilirsem bir ara uğramayı düşünüyorum. Yerinde görmek daha iyi olur.

1
ArthurvMorgan

@erolblt Ekşi sözlük'te baktım yerden yere vurmuşlar çok eski yazılarda. Kim haklıdır bilemem tabii ki. 

0