@Jakobiyan Teşekkürler. Ben farklı bir stl dosyasından baskı almıştım. İkisini karşılaştırdım. Sizin attığınız modelin eklem yerleri daha sağlam duruyor. Baskıya yolladım.
@Jakobiyan Teşekkürler. Ben farklı bir stl dosyasından baskı almıştım. İkisini karşılaştırdım. Sizin attığınız modelin eklem yerleri daha sağlam duruyor. Baskıya yolladım.
HectorSalamanca: @Jakobiyan Teşekkürler. Ben farklı bir stl dosyasından baskı almıştım. İkisini karşılaştırdım. Sizin attığınız modelin eklem yerleri daha sağlam duruyor. Baskıya yolladım.
İndirme sayısı ve fotoğrafları güzel gelmişti bunu basmıştım. Sonuç iyi çıkar inşallah
Benim yaptığımda bir eklem yerinde sorun vardı. Her seferinde ordan ayrılıyordu. Sizin attığınızı slicer'dan inceledim. Bağlantı kısmı biraz farklı ve daha sağlam. Sorun olacağını düşünmüyorum.
Sitemizde temel fonksiyonları sağlamak ve deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Onayınız halinde, kullanım analizi ve reklam faaliyetleri için üçüncü taraf çerezler de aktif edilecektir.