Merhaba,
Sonsuzluk küpü bastım. Daha ilk günden açılmaya başladı. Sizde de böyle oluyor mu?
Merhaba,
Sonsuzluk küpü bastım. Daha ilk günden açılmaya başladı. Sizde de böyle oluyor mu?
Hayır hiç olmadı, aylardır oynuyorum bağımlısı oldum. Bence senin stl de sıkıntı var
Ben bunu basmışım,
https://makerworld.com/tr/models/21188-sturdy-infinity-cube?from=search#profileId-1286639
@Jakobiyan Teşekkürler. Ben farklı bir stl dosyasından baskı almıştım. İkisini karşılaştırdım. Sizin attığınız modelin eklem yerleri daha sağlam duruyor. Baskıya yolladım.
@Jakobiyan Teşekkürler. Ben farklı bir stl dosyasından baskı almıştım. İkisini karşılaştırdım. Sizin attığınız modelin eklem yerleri daha sağlam duruyor. Baskıya yolladım.
HectorSalamanca:
İndirme sayısı ve fotoğrafları güzel gelmişti bunu basmıştım. Sonuç iyi çıkar inşallah
@HectorSalamanca ben bastım makerword sitesinden bir model baya kullandım ama böyle bir sıkıntı yaşamadık kesinlikle modelde sikinti