Genel Tartışma
HectorSalamanca
Konuyu Açan
HectorSalamanca
🧠 Rehber
03.03.2026 02:35
7 Yanıt
53 Görüntülenme

Merhaba, 

Sonsuzluk küpü bastım. Daha ilk günden açılmaya başladı. Sizde de böyle oluyor mu?

Ekli Dosyalar
WhatsApp Image 2026-03-03 at 02.28.03.jpeg
WhatsApp Image 2026-03-03 at 02.28.03.jpeg
433,82 KB

Yanıtlar 7

Jakobiyan

Hayır hiç olmadı, aylardır oynuyorum bağımlısı oldum. Bence senin stl de sıkıntı var

0
Jakobiyan

Ben bunu basmışım, 

https://makerworld.com/tr/models/21188-sturdy-infinity-cube?from=search#profileId-1286639

0
HectorSalamanca

@Jakobiyan Teşekkürler. Ben farklı bir stl dosyasından baskı almıştım. İkisini karşılaştırdım. Sizin attığınız modelin eklem yerleri daha sağlam duruyor. Baskıya yolladım.

0
Jakobiyan
HectorSalamanca kullanıcısına cevaben:
@Jakobiyan Teşekkürler. Ben farklı bir stl dosyasından baskı almıştım. İkisini karşılaştırdım. Sizin attığınız modelin eklem yerleri daha sağlam duruyor. Baskıya yolladım.
HectorSalamanca:

İndirme sayısı ve fotoğrafları güzel gelmişti bunu basmıştım. Sonuç iyi çıkar inşallah

0
yldrm3dcraft

doluluk oranı ilede alakalı olabilir belki 

0
HectorSalamanca
Benim yaptığımda bir eklem yerinde sorun vardı. Her seferinde ordan ayrılıyordu. Sizin attığınızı slicer'dan inceledim. Bağlantı kısmı biraz farklı ve daha sağlam. Sorun olacağını düşünmüyorum.
0
3dprinter.58

@HectorSalamanca ben bastım makerword sitesinden bir model baya kullandım ama böyle bir sıkıntı yaşamadık kesinlikle modelde sikinti

2