Genel Tartışma
Jakobiyan
Konuyu Açan
Jakobiyan
🏅 Destekçi
21.02.2026 16:23
3 Yanıt
36 Görüntülenme

Bir png dosyam var ve svgye dönüştürdüğümde renkli oluyor ama bambu studioya attığımda beyaz oluyor. Nasıl renkli şekilde atabilirim. Boyaması zor oluyor.

Ekli Dosyalar
logo.png
logo.png
1,66 MB

Yanıtlar 3

yucakcraft3d
SVG dosyasını direkt slicera attığın zaman renkli olarak gelmez, renkli boyama kısmından parçaları boyaman gerekecek.
0
Jakobiyan

Merhaba, satın aldığınız ürün yeni çıktı, Çoğumuzun da pek bir bilgisi yok gibi. Gelince kurulum aşamasından sonra benchy dediğimiz ufak test baskıları alırsın. Daha sonra hazır şablonlar olan sitelerde ne istersen basabilirsin. Ticari bir amaç olmadığı için bir sorun yaşamazsın. Filament özelliklerini bilmen gerekir. Ama genelde Pla Petg Abs kullanırsın. Esnek içinde TPU filament. Filamentler nemli ortamlarda bozulur o yüzden iyi saklanması gerekir. Baskı tablası temiz olması gerekir. Elinle dokandığında yağ bulaşırsa baskı tablaya yapışmayabilir. Baskı çöp olur. Başarısız baskılar, tıkanan nozüller ve sabah uyandığında karşına çıkan ince filament atıkları yaşayacaksın. Bu istisnasız herkesin başına gelir. Hatalar, büyük öğretmendir.Bu site de herkes birbiri ile yardımlaşıyor. Erkenden bu siteyi keşfetmiş olman güzel.

0
Jakobiyan

Yanıtı silemiyormuyum yanlış yere yazdım 😂. @yucakcraft3d evet boyuyorum ama bayraktaki parçalar zor oluyor. Bir şekilde boyamayı başardım ama çok küçük olduğu için yazıyı düzgün basamıyor. Vazgeçtim projeden teşekkürler

0