Selamun aleyküm. Arkadaşlar filamenti ortalama kaçtan alıyorsunuz kilosunu ben 600-700 arası alıyorum daha uygun ve kaliteli alabileceğim yerler varmı
Filament piyasası
Yanıtlar 13
Elas 3D'yi 25 kilo ve üzeri 450₺ alıyorum ankarada olanlara yardımcı olabilirim.
Ben makarasız porima filament alıyorum şu ana kadar bir sorun çıkarmadı. Ama makaralı kırmızı bir kere iyi sarılmamış galiba arada bir hata veriyordu takılıyordu
@Bektassaka Ventatek değil dostum başta zaten yazmışım ELAS 3D diye okumadın sanırım
@sebudak24 çok şükür okuma yeteneğine sahibim. algılamam da açık. Ventatek bir filament markası değil satıcı ismidir. kendisi de mamaktadır. bahsettiğiniz turkcell bayisi elas üreticisi değil sonuçta. ama neyse dostum sıkıntı yok
@Bektassaka Bayağı anladığın belli Turkcell bayi yazıyorum ben ventatek diyosun sonuçta herkes 3D baskı almak için bir filament alıyor ben burada hani uygun fiyata kaliteli bir filament önerisinde yardımcı olmaya çalışıyorum herkese sen anlamıyorsan bu benim sorunum değil senin sorunundur dostum
@sebudak24 biraz büyüdüğünde konuşalım seninle bu konuyu belli ki bir takım eksikliklerin mevcut. yazdıklarını sana tekrar yazıyorum kendi kendini yorumla.
-ankara mamaktan alıyorum diyorsun.
bende aldığın firma adını soruyorum. FİLAMENTİN ADI DEĞİL SATIN ALDIĞIN YERİ soruyorum.
-turkcell bayi diyorsun.
bende diyorum ki sanırım bayinin/aldığın yerin adı VENTATEK (çünkü mamakta diye belirtiyorum)
-sonra diyorsun ki okumuyormusun elas 3d diyorum
okuyorum ama senin gibi laf olsun diye sallamıyorum. tekrar yazıyorum ürünün markası değil ürünü aldığın yerden bahsediyorum. hani türkcell bayi diye bir isim yok ya o türkcell bayisininde bir ticari ünvanı marka adı varya...!
-sonra diyorsun ki herkes 3d baskı almak için filament alıyor ben yardımcı olmaya çalışıyorum.
bravo sana ama konumuz o değil. en baştan sona kadar sorum aldığın türkcell bayisinin adı/ünvanı ventatek mi.
ama işte bazen olmayınca da olmuyor. boşa zaman harcamış oluyoruz. sana başarılar dilerim 3d baskı işlemlerinde.
Burası bir tartışma platformu değil, yardımlaşma ortamıdır. Lütfen iletişimlerimizi saygı çerçevesinde sürdürelim. Konu yoruma kapatılmıştır.