anycubic kobra s1 combo mu yoksa bambu lab p1s combo mu alıcam kararsız kaldım bir de bambu lab suan genel sitelerde stokta yok olarak gözüküyor hobi amaçlı başlamayı düşünüyorum kullanıcı yorumları benim için önemli
anycubic kobra s1 combo mu yoksa bambu lab p1s combo mu
Yanıtlar 5
@bugrakaya Hobi amaçlı başlamak için Bambu Lab P1S Combo çok daha oturmuş ve sorunsuz bir seçenek. Kurulum, yazılım ve genel kullanım tarafında kullanıcıyı yormuyor. Baskı kalitesi kutudan çıktığı haliyle bile oldukça iyi. P1S’in en büyük artısı ekosisteminin güçlü olması. Kullanıcı sayısı fazla olduğu için yaşadığınız bir sorunla ilgili mutlaka bir çözüm, video ya da forum konusu bulabiliyorsunuz. AMS sistemi de çok stabil çalışıyor; çok renkli baskılarda hata oranı düşük. Stok konusu şu an biraz sıkıntılı ama bu da aslında cihaza olan yoğun ilgiden kaynaklanıyor. Talep fazla olduğu için hızlı tükeniyor. Bu da kullanıcıların memnuniyetinin bir göstergesi gibi düşünülebilir.
@doruk teşekkür ederim sanırım biraz daha beklemem gerekecek en azından stoklara girmesi için
Anycubic yeni aldım ve bambu da kullanıyorum, bence kesinlikle bambu daha iyi, daha kullanışlı ve daha kaliteli, tavsiye ederim.
@bugrakaya Sahibinde de uygun fiyatlı Bambu Yazıcılar olabilir takip ederseniz temiz ikinci elde alabilirsiniz.
Bence kesinlikle bambu p1s ne kadar yorum gördüysem hepsi kötü yönde bir tanıdığım kişide problemli diyor ama daha pahalı başka bir kişide demiş sahibindende olabilir ucuz fiyata yakalarsan kaçırma derim ama saatini, bakım yapıldı mı yapıldıysa ne kadar saatte bir ve eğer saat fazlaysa nozzle değiştimi diye sor değişmediyse sıkıntı çıkarabilir değiştirmek gerekiyormuş.