Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet
Creality
K
Konuyu Açan
Keskin3d
💬 Sohbetçi
13.06.26 12:05
7 Yanıt
18 Görüntülenme
0 Beğeni
3D Yazıcı Modeli : Ender3 ve3 KE

Ender3 ve3 baskı sorunuNe ayarı yaptıysamda şu katman sorununu çözemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır ? Makinem Ender 3 ve3 ke modeli 

Yanıtlar 7

K

Bu cihazların ankarada tamir ve bakımını yapan varmı aramızda ?

0
Remparts

Nozzle temizliği ve fan bakımı yapman lazım gibi görünüyor. Bu görüntü direkt bir tıkalı nozzle gibime geldi.

Creality ender 3v3 KE nozzle temizliği yaz youtube bi o işlemleri yapmayı dene . ama dikkat et nozzle değiştirirken elini yakma. + bir 3d yazıcı kullanıyorsan teknik bakımını eksen yağlanmasını fan temizliğini vs. düzenli yapman gerekiyor.

iyi forumlar

0
K
Remparts kullanıcısına cevaben:
Nozzle temizliği ve fan bakımı yapman lazım gibi görünüyor. Bu görüntü direkt bir tıkalı nozzle gibime geldi.Creality ender 3v3 KE nozzle temizliği yaz youtube bi o işlemleri yapmayı dene . ama dikkat...

Nozzle yeni taktım yine aynı sorunu yapıyor.

0
K
Nozzle temizliği ve fan bakımı yapman lazım gibi görünüyor. Bu görüntü direkt bir tıkalı nozzle gibime geldi.Creality ender 3v3 KE nozzle temizliği yaz youtube bi o işlemleri yapmayı dene . ama dikkat...
İki yan tarafında 2 tane fan var. Birisi çalışmıyor. Bundan kaynaklı olacağını sanmıyorum ama olabilirmi sorunun temel sebebi 
0
Remparts

@Keskin3d içerisinde kalmış sıkışmış parçalardan olabilir dişli ve tüpü cıkarıp 220 derecede bir iç temizlik yap uzun metal çubukla. sonra bir fan temizliği yap dişlideki mikroparçalarda bu tıkanma akmama sorununa yol açabilir

0
Remparts

@Keskin3d fanlardan 1 tanesi çalışmıyorsa makine ısı sızması yapabilir buna dişlileyi aşındırıp tıkar bir genel bakıma sokman lazım cihazı.

0
K
@Keskin3d fanlardan 1 tanesi çalışmıyorsa makine ısı sızması yapabilir buna dişlileyi aşındırıp tıkar bir genel bakıma sokman lazım cihazı.

Nozzle tıkanıklığı olduğunu sanmıyorum çünkü sürekli açıyorum içini. Yandaki fanlardan kaynaklı olabilir büyük ihtimal. Çok hassas cihazlar ayrıca bir bozuldumu ayar bi daha kolay kolay eskiye dönmüyor. Genel bakım/tamir görmedikçe

0