Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet
Bambu Lab
3dprinter.58
Konuyu Açan
3dprinter.58
⚙️ Aktif Üye
20.04.26 20:36
5 Yanıt
53 Görüntülenme
0 Beğeni
3D Yazıcı Modeli : Bambulab

Bambulab 1 kullanan bir arkadaşım vardı her 2 baskıdan birinde hata veriyor diyor günceleme ile duzeldimi acaba 

Yanıtlar 5

Kadir3D

Bunu buraya yazarak ne düşündünüz ? 

Derdimiz puan kasmak mı yoksa gerçekten faydalı bilgilen sunmak yada öğrenmek mi ? 

Bu sorunun ne oldugunu cihazın hangi kısmında nereden nasıl  hata aldıgını biz bilmiyoruz . 

Bu soruyu arkadaşınıza yöneltmekte fayda var...

0
erolblt

Tam olarak hata nedir? Bambu’nun hangi serisinde hata alıyorsunuz ve aldığınız hata mesajı var mı? Biraz daha detaylı anlatırsanız, size daha hızlı ve net yardımcı olabiliriz.

1
3dprinter.58
Kadir3D kullanıcısına cevaben:
Bunu buraya yazarak ne düşündünüz ? Derdimiz puan kasmak mı yoksa gerçekten faydalı bilgilen sunmak yada öğrenmek mi ? Bu sorunun ne oldugunu cihazın hangi kısmında nereden nasıl  hata aldıgını biz bi...
Amacım puan kasmak değil çoğu kişi bambulab in sorunsuz olduğunu diyor ama bambulab A1 i arkadaşım her 2 baskının 1 inde hata veriyor dedi bende acaba gerçekten doğru mu yoksa önceden mi hatası vardı şuan duzeldimi diye sormak istedim.
0
Kadir3D
3dprinter.58 kullanıcısına cevaben:
Amacım puan kasmak değil çoğu kişi bambulab in sorunsuz olduğunu diyor ama bambulab A1 i arkadaşım her 2 baskının 1 inde hata veriyor dedi bende acaba gerçekten doğru mu yoksa önceden mi hatası vardı ...

Kullanıcı acemi ve cihazı yeni alıp cihaz hakkında acemi ise hatalı baskılar alabilir.

Almış oldugu hatalı baskı esnasında ekranda veren uyarı mesajı nedir ? 

Hatalı baskı diye bahsetmiş oldugunuz olayı tam olarak resimli yada videolu bir şekilde  bahsetmiş olsanız yardımcı olabiliriz.

0
Bade3d
3dprinter.58 kullanıcısına cevaben:
Amacım puan kasmak değil çoğu kişi bambulab in sorunsuz olduğunu diyor ama bambulab A1 i arkadaşım her 2 baskının 1 inde hata veriyor dedi bende acaba gerçekten doğru mu yoksa önceden mi hatası vardı ...

Merhaba gezinirken gördüm yorumunuzu ama şöyle bahsedeyim bende ilk defa bambu Lab A1 kullanmaya başladım ve cihaz hakkında hiçbir bilgim olmamasına rağmen hiç hata almadım hatta internette birçok bakım videolarına erişerek bakımlarını dair gerçekleştirdim nasıl bir hata alıyor bu cihazda şaşırmış durumdayım ender 3 pro kullanırken ne hatalar ne sıkıntılar yaşıyordum zamanında vay 

0