Bu gün AD5X cihazında baskı alırken durup dururken katman kayması olmaya başladı sabah olmayan sorun birden bire akşam oluverdi. Nasıl düzeltebilirim ve buna ne sebep olur ?
@HectorSalamanca Kalibrasyon ve G code ayarlarını denedım modelı duzelttı ama baska modellerde de farklı farklı hatalar vermeye basladı . yaglama yaptım ekstradan ve tablaya yapıstırıcı surdum ama yıne bır yerde bozdu
Çok fazla sebep olabilir ama herşey normalken yapıyorsa cihaz bakım istiyor olabilir ufaktan temizlik yağlama iyi gelir göz ucuyla kayış kontrolüde yapabilirsin yine devam ediyor düzelme yoksa diş atlamış veya o katmana geldiğinde ufak bir engel vardır kayış veya millerde buda sebep olabilir
Makineyi Resetlemem yetti. Sonrasında bir kalibrasyon ve genel bir bakım yaptım . Anlamadığım bir şekilde düzeldi . Çalışıyorsa kurcalama mantığından devam edicem . Görüşleriniz için teşekkürler
0
Yanıt vermek için giriş yapın
Bu konuya yanıt verebilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Sitemizde temel fonksiyonları sağlamak ve deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Onayınız halinde, kullanım analizi ve reklam faaliyetleri için üçüncü taraf çerezler de aktif edilecektir.