Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

Fusion 360 ile Masaj Aleti Tasarımı

3D Modelleme ve Tasarım
lux3dtasarim
Konuyu Açan
lux3dtasarim
⚙️ Aktif Üye
31.03.26 18:19
4 Yanıt
32 Görüntülenme
3 Beğeni

Arkadaşlar selam, bugün sizlerle 3D yazıcıların en güzel yanlarından biri olan "ihtiyaca yönelik üretim" üzerine bir çalışma paylaşmak istiyorum. Günlük hayatta kullanabileceğiniz pratik ve fonksiyonel bir masaj aleti tasarladım 😊 Başta pek işe yaramaz gibi düşündüm ama yine de işlevini yapıyor 😀

👉 Tasarımın videosu için: Fusion 360 ile Masaj Aleti Tasarımı

🔗 STL dosyası için: Masaj Aleti STL

Tasarımla veya baskı ayarlarıyla ilgili sorularınız olursa bu başlık altından seve seve cevaplayabilirim 😊

Destekleriniz için teşekkürler, herkese hatasız ve kaliteli baskılar! 💛

Yanıtlar 4

erolblt
Tasarım çok iyi olmuş hocam. Bir yandan, araba lastiği patladığında yama yaparken kullanılan benzer bir ürün aklıma geldi. Emeğinize sağlık, gerçekten çok güzel olmuş. Devamını merakla bekliyorum. YouTube’dan ve buradan sizi takibe aldım.
1
M
Başarılarınız daim olsun, gerçekten güzel bir içerik olmuş. Forumda bu işle uğraşan ve içerik üreten birinin olması çok değerli.
1
lux3dtasarim
erolblt kullanıcısına cevaben:
Tasarım çok iyi olmuş hocam. Bir yandan, araba lastiği patladığında yama yaparken kullanılan benzer bir ürün aklıma geldi. Emeğinize sağlık, gerçekten çok güzel olmuş. Devamını merakla bekliyorum. You...

Çok teşekkür ederim hocam beğenmenize çok sevindim :) Evet öyle gerçekten dediğiniz gibi lastik yaması yapılırken, yama yapıştırılınca üstünden böyle bir metal alet ile yamayı lastik ile yapışkana yediriyor lastikçiler benzer bir ürün olmuş, güzel bir benzetme oldu gerçekten :D 

1
lux3dtasarim
mert kullanıcısına cevaben:
Başarılarınız daim olsun, gerçekten güzel bir içerik olmuş. Forumda bu işle uğraşan ve içerik üreten birinin olması çok değerli.

Çok teşekkür ederim dostum, elimden geldiği kadar faydalı içerikler ile hem foruma hem de sizlere destek olmaya devam edeceğim :)

0